top of page

Bibliotekets Aula, fredag 13. november kl. 13.00

AVLYST: Arve Tellefsen og Håvard Gimse!

Dessverre er konserten i bibliotekets aula avlyst på grunn av koronasituasjonen og gjeldende smitteråd. De som har løst billett har blitt tilskrevet direkte.
Arve Tellefsen.jpg

Arve Tellefsen, fiolin

Arve Tellefsen er et nasjonalt ikon og har vært det i mange tiår. Generasjoner av nordmenn er på fornavn med Arve og fiolinen hans til 80 millioner, «hainn Guarnerius». Han har gjennom en lang karriere gjort seg gjeldende som internasjonal solist på

høyt nivå, som  konsertmester og kammermusiker. Arve Tellefsen har også gjort en stor innsats for, ofte på en utradisjonell måte, å formidle klassisk musikk til et nytt publikum.

Denne gang har Tellefsen med seg en av våre fremste pianister, Håvard Gimse. 

Håvard Gimse, klaver

havard.gimse.jpg

Håvard Gimse er en av Norges fremste musikere med et bredt og allsidig repertoar. Han er ettertraktet både som solist og som kammermusiker. Gimse har gitt konserter på mange av verdens mest prestisjetunge konsertscener, inkludert Wigmore Hall, Carnegie Hall (New York), Palais des Beaux Arts (Brüssel), og Concertgebouw (Amsterdam). Av

kammermusikk kan nevnes samspill med Truls Mørk, med flere turnèer bl.a. til USA, Japan og Italia. Berlin Konzerthaus og Carnegie Hall med Tine Thing Helseth , samt konsertopptredener i Beethovenhaus Bonn med Alina Pogostkina og Wigmore Hall med Marianne Thorsen. Gimse er professor ved Norges Musikkhøgskole.

Samarbeidspartnere:

bottom of page